5 Comments

 1. Chestia e ca orice salt are si un asalt … he he… sa vedem in citeva luni daca si ce ramine din traficul asta; desi cred ca ce se intimpla arata evident ca si oameni absolut necunoscuti ca domnul de care vorbiti sa poata sa insemne ceva pentru natia asta americanizata si manelizata cu spume. As vrea sa cred ca sensibilitatea si arta de narator a lui PRM sunt chestii perene si importante pentru toti, si ca ar putea fi o chestie senzationala.

 2. La cata moneda se bate pe tema revelarii (sau nu) a misterului identitatii din spatele PRM, abia astept momentul cand se va intampla acest lucru… sa vezi tu atunci reactii.. 😀 Sunt inca de pe acum persoane care stiu cine este PRM, dar vorba aia, il iau asa cum e el, fara sa fie influentati de adevarata identitate si mai sunt persoane care inca nu stiu, dar, daca ar afla, si-ar schimba parerea (poate in bine, poate in rau… nu stiu…)

 3. S-o luam inginereste:
  1. Multumesc, Bogdan. Pentru vorbe, duh si pentru postarea fotografiei care e exceptionala – ma duce cu gandul la un film clasic.
  2. Multumesc lui dom profesor si doamnei Ogara
  S-o luam artistic:
  1. (dupa ce aplauzele s-au mai redus) Multumesc tuturor celor care ati fost prezenti in sala, in aceasta seara. E minunat sa fiu aici, alaturi de voi! (urale, ovații, sala se ridica in picioare!!)

 4. @DL
  Pai maestre, sigur aveti dreptate, dar ar fi ceva in neregula sa ramana multi. Si pacat.

  @PM
  M-am decis! Gata! Intr-o zi voi organiza o expozitie impreuna cu tine. Succesul va fi asigurat!
  Glumesc, desigur, din nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment